职称英语考试

切换辅导
您的位置:中华会计网校 > 职称英语 > 试题中心 > 历年真题 > 正文

2016年职称英语考试理工A完形填空真题及答案(网友版)

2016-04-12 15:33 来源:中华会计网校整理  打印 | 收藏 |
字号

| |

2016年全国职称英语统一考试已于3月26日落下帷幕。网校将在考后及时为您整理发布2016年理工类职称英语考试真题及答案,并由网校专业教师为您解析点评真题答案。同时,网校每日一练免费在线测试系统将为所有学员免费提供练习题,所有学员登录成功之后即可免费练习。敬请关注!

完形填空

CellPhone Lets Your Secrets Out

Your cell phone holds secrets about you.Besides the names and numbers that you've programmed into it, ______traces____(51) of your DNA linger (遗留) on thedevice according to a new study

DNA is genetic (遗传的)material _____that_____ (52) appears in every cell. Like your fingerprint, yourDNA is _____unique______ (53) to you——unless you have an identical twin. Scientiststoday analyze DNA in blood, saliva (唾液), orhair left ____behind_______ (54) at the scene of a crime. The results oftenhelp detectives identify ____criminals______ (55) and their victims. Your cellphone can reveal more about you ____than_____ (56) you might think.

Meghan J. McFadden, a scientist at McMasterUniversity in Hamilton, Ontario, heard about a crime in which the suspect bledonto a cell phone and later dropped the____device_____ (57)。 This made herwonder whether traces of DNA lingered on cell phones一evenwhen no blood was___involved_____(58)。 She and colleague Margaret Wallace ofthe City University of NewYork analyzed the flip-open phones(翻盖手机)of10 volunteers. They used swabs (药签) tocollect _____invisible___ (59) traces of the users from two parts of the phone:the outside, where the user ____holds_____(60) it, and the speaker which isplaced at the user's ear

The scientists cleaned the phones using asolution made mostly__of____(61) alcohol. The aim of washing was to remove alldetectable traces of DNA. The owners got their phones back for another week.Then the researchers ___returned________ (62) the phones and cleaned each phoneonce more.

The scientists discovered DNA that _____belonged______(63) to the phone's speaker on each of the phones. Better samples werecollected from the outside of each phone, but those swabs also picked up DNAthat belonged to other people who had apparently also ____handed______ (64) thephone

Surprisingly, DNA showed up even in swabsthat were taken immediately after the phones were scrubbed. That suggests thatwashing won't remove all traces of ___evidence________ (65) from a criminal'sdevice. So cell phones can now be added to the list of clues that can clinch (确定)a crime-scene investigation.

51. A. name B.pictures C. shapes D. traces

答案:d

52. A. that B. while C.as D.what

答案:a

53. A. common B. good C. helpful D. unique

答案:d

54. A. behind B. away C. aside D.over

答案:a

55. A. visitors B. travelers C.scientists D.criminals

答案:d

56. A. until B. before C.unless D. than

答案:d

57. A. paper B. document C. device D.file

答案:c

58. A. checked B. involved C. tested D. gathered

答案:b

59. A. invisible B.emotional C. poisonous D. magical

答案:a

60. A. holds B. watches C. drops D. covers

答案:a

61. A. with B.by C. for D. of

答案:d

62. A. collected B. answered C. returned D. used

答案:c

63. A. moved B.changed C. belonged D.turned

答案:c

64. A bought B. repaired C.seen D. handed

答案:d

65. A. smell B. evidence C.sound D.color

答案:b

【相关推荐】2016年职称英语考后真题及答案讨论专题

强烈推荐:扫一扫,关注我们的微信,更快获取职称英语报考动态信息及相关备考资料,职称英语考试官网微信公众号:zhichengenglish,欢迎添加

职称英语考试 微信扫一扫

我要纠错】 责任编辑:海
职称英语报考指南
更多 >
会 搜

学员:chuhero 感谢周涵老师,职称英语过了。我觉得应该在这里跟老师说声谢谢,老师的讲课很实用,针对性强,是很有学习价值的课程,如果你想通过职称英语考试,就听周老师的课程吧。

学员:王仁芝 我去年7月开始差不多从零学起,坚持到考试,考了72分,十分感谢老师及网校的辅导!

学员:lilizhangx 职称英语通过了!毕业10年了,没怎么接触英语,跟着周涵老师学习,一次通过!

学员:张洪杰 首先感谢周涵老师,好多年没有学习了,经过老师的讲解顺利过关,这已经出乎我的预料,真的很激动,终于没让老师们失望,通过了,很高兴。

学员:xsqxxlxzj 十多年没有学习过英语了,通过职业培训教育网3个多月的学习,83分通过职称英语综合C级考试,非常感谢周涵老师,谢谢您!

学员:best888zhou 毕业以后就没有翻过英语了,丢了有七年了,虽然以前基础还不错,但这次真的是没有信心,过年后开始复习,用了差不多一个月的时间,B级综合考了80分,很开心,谢谢周涵老师的细致讲解!

版权声明

1、凡本网注明“来源:中华会计网校”的所有作品,版权均属中华会计网校所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:中华会计网校”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。

2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。

3、本网站欢迎积极投稿

4、联系方式:

编辑信箱:tougao@chinaacc.com

电话:010-82319999-2110

Copyright © 2000 - 2022 www.chinaacc.com All Rights Reserved. 北京东大正保科技有限公司 版权所有

京ICP证030467号 京ICP证030467号-1 出版物经营许可证 京公网安备 11010802023314号 

中华会计网校